Jeg begynte å spille World of Warcraft for en liten stund siden. Vel. Det er visst ikke helt sant. Det begynner å bli en god stund siden. En av karakterene jeg spiller går under navnet Scarzam og er en tyv og leiemorder av yrke som trives best når han kan hoppe ut av skyggene med to dødbringende, giftinnsmurte kniver. Vi to har hatt mange timer i lag. I det siste har han måtte dele tima mi i Azeroth med trollpresten Bombi; riktignok et troll, men en alright kar likevel. Men nå er det slutt. Kanskje. 16. januar 2007 slipper Blizzard nemlig den etterlengtede oppfølgeren Burning Crusade. Men siden det er en «denne-morra-må-du-betale» for oppgraderingen, og jeg ikke har kjøpt den, ser jeg på det som et farvel.

Jeg ser ikke bort i fra at jeg kanskje en gang i ny og ne kommer til å åpne skapdøra inn til denne eventyrverdenen en liten stund til. Men når alt kommer til alt tror jeg demonenes inntog står for spikeren i kista for denne lille samlinga av karakterer:

  • Scarzam: Human Rogue 60
  • Bombi: Troll Priest 59
  • Scarzam: Night Elf Rogue 45
  • Mustahce: Gnome Warlock 28
  • Gurgles: Troll Shaman 18
  • Scarsam: Orc Rogue 18
  • Lichlock: Undead Warlock 16
  • Bamsebrakar: Orc Warrior 14
  • Naturesown: Tauren Druid 10
  • Justhand: Dwarf Paladin 10

Fatt mot Naaman, Fend, Daget, Paladintrain, Haddis, Endelar og alle dere andre som har fulgt meg gjennom tykt og tynt. Forén dere! -Og styggen har ikke en sjanse.